Tilbake

Driv + Birken = sant!

team driv 2

27.09.2024 Tekst: Birken/Øystein Rodem, Foto:@ByAksel

Det er med stort smil, høye forventninger og en god dæsj ydmykhet vi tar fatt på dette spennende samarbeidet, sier Øystein Rodem, gründer og trener i Driv Trening og i Team Kaffebryggeriet Driv.

Dette samarbeidet skal folk få merke! Helst dypt ned i lungene når vi gjennom høsten og vinteren skal motivere Birkebeinere til mange gode treningsøkter for kropp og sinn.  

- Birken er med sine tradisjoner en viktig del av norsk kulturarv. En bauta i våre skiløperhjerter. Å tilrettelegge for fellestreninger med Team Kaffebryggeriet Driv mot Birken for mosjonister, dele treningsinspirasjon og invitere til begeistring i vårt treningsstudio på Skøyen, blir en sann glede.

- Hvis vi kan bidra til bedre forberedelser og styrke opplevelsene i forkant og underveis i Birken 2025, er målet vårt nådd. Vi er klare for å fylle høst og vinter med den ekstra motivasjonen det gir å melde seg på et så kult arrangement. Og vi skal bidra med alt vi kan på reisen, sier en begeistret Øystein Rodem.

- Vi i Birken er både stolte og glade for å kunne utvide vårt samarbeide med Driv Trening. En aktør som har et stort hjerte for Birkens deltakere og med sin kunnskap og sitt engasjement kan de hjelpe både eksisterende og mange nye Birkebeinere slik at deres opplevelser over fjellet i mars blir enda bedre, sier daglig leder i Birken Jostein Buraas.

  
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen