Tilbake

Forlenger og utvider samarbeidet

1400x720 Avtale Sp.bank 1 g.dal

03.09.2024 Foto: Trond Slåen, markedssjef i Sparebank 1 Gudbrandsdal og Jostein Buraas, daglig leder i Birken underskrev ny avtale under årets SykkelBirken.

Vi i Birken forlenger og utvider vårt samarbeid med SpareBank 1 Gudbrandsdal, en av våre desidert viktigste og største partnere. Dette samarbeidet er ikke bare en formell avtale, men en allianse med en partner som bryr seg oppriktig om regionen, Birken, og ikke minst våre deltagere.

SpareBank 1 Gudbrandsdal har gjennom flere år vist sitt engasjement for lokalsamfunnet og for Birken-arrangementene, noe som har bidratt til en betydelig økning i antall deltagere, spesielt i våre barnearrangement. Dette er et klart bevis på verdien av samarbeidet, og vi er dypt takknemlige for bankens innsats i å utvikle og forbedre tilbudene til våre yngste deltakere, sier daglig leder i Birken, Jostein Buraas.

EiendomsMegler 1 Lillehammer og Gudbrandsdalen, som er en del av SpareBank 1 Gudbrandsdal, har også vært en viktig aktør i vårt samarbeid. Med deres profesjonelle tjenester, lokalkunnskap og tilstedeværelse, er de en perfekt partner for våre frivillige og deltagere som vurderer å kjøpe eller selge bolig eller fritidsbolig i «Birkenland».

Med på laget er også SpareBank 1 Regnskapshuset som er en del av SpareBank 1 familien. Sparebank 1 Regnskapshuset har ansvaret for Birken sin økonomifunksjon og løser den oppgaven på en meget god måte. En partner som bidrar til utvikling og ytterligere profesjonalisering av Birkens drift og best mulig forvaltning av våre verdier.

4 menn 1400x720

Foto: Per Wangen, Trond Slåen fra Sparebank 1 Gudbrandsdal, Terje Lund Olsen og Jostein Buraas fra Birken.

- Gjennom samarbeidet får vi også muligheten til å følge opp våre sentrale frivillige på en enda bedre måte. Våre frivillige er hjertet i Birken, og med bankens støtte kan vi sørge for en enda bedre oppfølging, sier salg- og partneransvarlig i Birken, Terje Lund Olsen.

For tre år siden var Birken nede i en liten bølgedal og vi gikk inn som en lokal samarbeidspartner. Den gang var målet for Birken å vokse og forhåpentligvis komme tilbake til gamle høyder. Vi ønsket å være med på reisen, og sammen har vi jobbet godt for å skape resultater. Da er det gledelig at vi ser Birken vokser på alle områder og denne reisen ønsker vi å være med på videre, sier markedssjef Trond Slåen i SpareBank 1 Gudbrandsdal.

Birken er en nasjonal merkevare som mange har et forhold til. Alle deres arrangementer trekker til seg tusenvis av deltakere, tilreisende, samt får nasjonal oppmerksomhet. For oss som bank, eiendomsmegler og regnskapshus, er det viktig å vise lokal stolthet, men også utnytte de mulighetene som ligger i samarbeidet. Og dem er det mange av, fortsetter Trond Slåen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Trond Slåen, Markedssjef i Sparebank 1 Gudbrandsdal, tlf.975 60 466,
e-post: ts@s1g.no

Terje Lund Olsen, salg- og partneransvarlig i Birken, tlf. 900 86 885, e-post terje@birkbeiner.no 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen