Tilbake

Birken ansetter ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig

Bilde Hanna

02.10.2024 Tekst: Birken Foto: Privat

Etter at Randi Bolstad valgte å si opp sin stilling, har Birken nå sluttført rekrutteringsprosessen etter en ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig.

- I en tid da Birken opplever betydelig økning i deltakerantallene til sine arrangement og stor generell interesse i markedet, er denne stillingen meget viktig for videre drift og utvikling av selskapet, sier Jostein Buraas, daglig leder i Birken AS.

Han er veldig fornøyd med den store interessen for stillingen med hele 43 søkere der mange har vært meget godt kvalifiserte. Etter en grundig utvelgelsesprosess med flere intervjurunder er nå ansettelsen på plass.

Det er Hanna Helseth Bjørsland (36) som er ansatt i stillingen som markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Birken. Hun starter i sin nye stilling 1. januar 2025. 

Hanna er født og oppvokst på Rena og er nå bosatt i Elverum med samboer og to barn.

Hun har bred erfaring når det gjelder markedsarbeid med spisskompetanse innenfor digital markedsføring. Erfaringen strekker seg fra å ha vært på rådgiversiden i et webbyrå, til å ha vært med på å bygge opp markedsarbeidet fra grunnen i en gründerbedrift gjennom mange år. Hanna jobber for tiden i et engasjement for Brav/Swix.

- For oss i Birken er Hanna en strålende signering. Hun har en bakgrunn og kompetanse som er skreddersydd til stillingen som markeds- og kommunikasjonsansvarlig hos oss. Vi er både glade og stolte over å få henne med på laget. Vi er sikre på at Hanna skal bidra til å videreføre og utvikle det gode markeds- og kommunikasjonsarbeidet i Birken til nye høyder, sier Jostein Buraas.

Vi ønsker Hanna velkommen til Birken!

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen