Birken i sammen!

9797_CM1_08162

Invester i dine ansatte - Birken gir gevinst for alle!

Jobber du i en bedrift og ønsker å ta med dine kolleger til Birken? Opplev ekte teambuilding og dann grunnlaget for god helse med dine kolleger!

Vi tilrettelegger slik at ansatte og/eller kunder i din bedrift kan gjennomføre Birken sammen. Med løpesko, på ski eller sykkel. Dere kan bygge og utvikle teamet og hver enkelt ansatt, med trening, motivasjon og ikke minst felles opplevelser.

Vi skreddersyr pakker etter deres ønsker. Ta kontakt med oss på info@birkebeiner.no for mer informasjon.

StafettBirken
Visste du at StafettBirken på ski er Birkens mest sosiale arrangement og passer perfekt for bedrifter? Les mer

Hvorfor bør bedriften din delta i Birken?

Mer enn 65% av Birkens deltagere deltar sammen med kolleger, venner eller familie. De deltar for å utfordre seg selv, få en opplevelse sammen med andre og sette årets treningsmål.

Gjennom de tre årlige konkurransene innen løp, sykkel og langrenn tilbyr Birken flere muligheter for å øke treningsgleden og motivasjonen på arbeidsplassen. Her er seks argumenter til hvorfor Birken både er en god aktivitet for teambuilding og for økt lønnsomhet:

 1. Fremme helse og redusere sykefravær
  Idrett har en direkte sammenheng med bedre fysisk og psykisk helse, og studier viser også at trening reduserer sykefravær. Birken-konkurransene gir dine ansatte en gylden mulighet til å forberede seg fysisk, sette mål og oppnå dem. Dette fører til færre sykedager og økt produktivitet!

 2. Styrket teamfølelse
  Å delta som et lag i Birken skaper en følelse av fellesskap. Teammedlemmer hjelper og støtter hverandre gjennom forberedelser og selve konkurransen. Resultatet? En samhørighet som varer langt utover konkurransens slutt.

 3. Økt motivasjon
  Ingenting booster selvtilliten som å krysse målstreken etter en utfordrende konkurranse. Denne mestringsfølelsen oversettes direkte til arbeidsplassen, der ansatte føler seg mer kapable og motiverte.

 4. En attraktiv arbeidsplass
  Ved å støtte og investere i dine ansattes velvære, ikke bare skaper du et positivt bilde utad, men du tiltrekker deg også arbeidstakere som verdsetter at arbeidsgivere som bryr seg. Deltakelsen i Birken vil bidra til økt trivsel og sterkere relasjoner mellom medarbeidere.

 5. Nettverksbygging
  Birken-konkurransene tiltrekker seg tusenvis av deltakere hvert år. Dette gir en unik plattform for dine ansatte til å nettverke med andre bransjeprofesjonelle, noe som igjen kan føre til verdifulle partnerskap og forretningsmuligheter.

 6. Forbedret fokus og kreativitet
  Regelmessig fysisk aktivitet, som treningen mot Birken, øker blodsirkulasjonen og forbedrer kognitiv funksjon. Dine ansatte vil tenke raskere, fokusere bedre og komme opp med innovative løsninger.

Å investere i dine ansattes helse og velvære er en vinn-vinn situasjon. Med Birken får du ikke bare friskere og gladere ansatte, men også et styrket team som jobber mer effektivt og kreativt.

Bli med på Birken-reisen! Meld dine ansatte på i dag.

Ta kontakt med oss på info@birkebeiner.no for mer informasjon.

 

LO-stat TurBirken 41 2019
Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen