Tilbake

- Bli med på en fantastisk dag!

Buraas
Jostein Buraas, en mann som lever for idrett, har nå inntatt rollen som ny daglig leder i Birken AS. Med mange års erfaring i bransjen gleder han seg til å komme i gang med det han selv kaller drømmejobben. For Buraas er dette mer enn bare en ny stilling – det er oppfyllelsen av en drøm.

Tekst, foto og video: Ungdomsreporter

Buraas har deltatt på alle de forskjellige Birkebeiner-arrangementene, altså løp, renn og ritt, men det er Birkebeinerrittet som virkelig har stjålet hjertet hans. Han har syklet det legendariske rittet hele 12 ganger, og hver tur over fjellet har gitt ham minner for livet. Han husker spesielt godt den gangen han knuste sin personlige rekord – en opplevelse som fortsatt får hjertet til å slå litt raskere. 

Med en solid bakgrunn fra Olympiatoppen og mange års erfaring med å arrangere store idrettsarrangementer, er Buraas nå klar til å gjøre Birken-opplevelsen enda bedre for deltakerne. Han brenner for å legge til rette for at andre skal få de samme magiske opplevelsene som har betydd så mye for ham selv. 

Og med værvarselet på vår side, oppfordrer Buraas alle som ennå ikke har bestemt seg: -Hva venter du på? Meld deg på og bli med på en fantastisk dag! 

Se intervjuet med Jostein Buraas: 

Kopier URL
Koblingen er kopiert til utklippstavlen
Del på facebook
Til toppen