Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst: Randi Bolstad/DN, Foto: Gyda Nordhagen 11.03.2018 11:53 - oppdatert 11.03.2018 12:36

Vinnere av BirkenUng-stipendet

To stolte og verdige vinnere mottok stipendet under UngdomsBirken ski

Hva er BirkenUng-stipendet?
BirkenUng-stipendet deles i år ut for tredje gang. Stipendet har bidratt til å hjelpe frem mange fine idrettsutøvere fra hele landet.

Stipendet går til enkeltutøvere og idrettslag som bidrar til å holde idrettsgleden ved like og fremmer langsiktige treningsmiljøer for unge i alderen 12-16 år.

Dagens Næringsliv deler sammen med Birken, Sport 1, Dæhlie, Ramo og Polar, ut seks BirkenUng-stipend.  En gang i året kåres det også en vinner for klassen idrettslag, som vil motta et stipend på 50.000 kroner.

Juryleder er Åge Skinstad og han har med seg jurymedlemmene; Ingrid Kristiansen, Mårten Soleng Skinstad, Edvald Boasson Hagen, Maiken Casperen Falla og Ingunn Rønningen Kleven (Birken).

Vinnerne er:

Celina Rytterager Aas, 15 år fra Fet skiklubb
Celina liker å bidra til de yngre gruppene i klubben med trening og aktiviteter. Hun synes det er viktig å ta seg tid til å trene de yngre samt motivere de, slå av en prat og heie de frem ved skirenn og andre arrangementer.

Simon Salinas Hannestad, 14 år fra Kjelsås
Simon er en god treningskamerat som bryr seg om hvordan andre har det. Han deltar med stor interesse og alltid et godt smil. Han står på mye selv og går aktivt inn for å ta etter de som har noe å lære bort.

Les mer om BirkenUng-stipendet

Vi gratulerer to flotte ungdommer med stipendet

 Celina Rytterager Aas

Simon Salinas Hannestad

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera