Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Foto: Birken/Geir Olsen, Tekst: Randi Bolstad 11.09.2017 13:09 - oppdatert 12.09.2017 13:19

Hva svarer Birkebeineren?

Se hva deltagerene svarte på undersøkelsen "Birkebeinerrennet inn i fremtiden"

TUSEN TAKK til alle våre deltagere som tar seg tid til å svare på våre markeds-/deltagerundersøkelser, det setter vi stor pris på:-) Dine svar er avgjørende for hvordan arrangementene skal utvikles og hvordan Birken skal se ut i fremtiden.

 

Birkebeinerrennet inn i fremtiden
I vår gjorde vi en undersøkelse som vi kalte "Birkebeinerrennet inn i fremtiden". Vi mottok 3638 svar fra våre tidligere renndeltagere (80% av de som svarte hadde deltatt to eller flere ganger). Vi spurte bl.a. om målgang Rena / Lillehammer annet hvert år, arrangementsdato, krav til innhold og sekk, startordningen m.m. 

Hva fant vi ut?

  • Over 60 % ønsker å delta på Birkebeinerrennet i 2018. 30% svarer at de vil delta en eller annen gang i fremtiden, men er usikre når. 10% er usikre/vet ikke.
  • Våre deltagere er i hovedsak godt fornøyde og ønsker ikke store forandringer for Birkebeinerrennet. De ønsker at arrangøren holder "tradisjon tro" med samme fartsretning, arrangementsdag og sekk. Enkelte justeringer/forbedringer ble påpekt - dette tar vi med oss i arbeidet videre.   
  • Les hele undersøkelsen på birkebeiner.no
load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera