Meny
Tilbake
Artikkelbilde
shadow shadow
Tekst og foto: Elisabeth Winther/Randi Bolstad 10.03.2018 09:51 - oppdatert 10.03.2018 14:57

Årets Inga er kåret

Takk for alle flotte nominasjoner - årets Inga ble idag kåret i Ingas Vertshus

Kriterier årets Inga
"Årets Inga skal hylle kvinner som har satt spor, kjempet og båret frem et «barn», en idé, et prosjekt til tross for motgang og liten tro fra kampens begynnelse. Hun må være deltager i årets Ingalåmi 2018.

Personen viser standhaftighet, mot og omtanke for andre og/eller sterk tro på noe.  Det kan være en hverdags-Inga, omsorgs-Inga, forretnings-Inga eller sports-Inga. Tittel og rang ikke vært viktig. 

Årets Inga i 2018
Årets Inga innfrir våre kriterier med glans. Gjennom sitt arbeid har hun vist at hun jobber med noe hun har sterk tro på, hun er en kvinne med stor stayerevne og pågangsmot som har støttet mange andre i sine omgivelser. Hun er en motivator og får med mange rundt seg. Hun har faglig tyngde innen det hun jobber med og brenner for.  Med sin åpenhet, raushet og evne til å se hvert enkeltmenneske, er hun er en viktig person for mange. Årets Inga bidrar til å rekruttere flere Ingadeltagere i framtida.

Årets Inga 2018 kommer fra Buskerud, driver Gården Boot Camp i Mjøndalen og heter CARINA KRISTIANSEN

Juryen besto av Pia Aarseth, Solveig Sikkeland (fra Varteig og initiativtaker til Ingalåmi), Ragnhild Falkenberg, Elisabeth Winther.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera