Meny
Tilbake
15.04.2013 20:29 - oppdatert 16.06.2017 15:13

Sperretid og brutte ryttere Birkebeinerrittet

Sperretider
Deltakere som ikke har passert følgende steder innenfor oppsatt klokkeslett vil bli tatt ut av Birkebeinerrittet og tilbudt transport til mål. Det forventes at aller er i mål til kl. 20.30.

  • Kvarstad kl. 17.00
  • Elgåsen kl. 18.30

Brutte ryttere
Ryttere som bryter må varsle MC-patruljer, sanitet, "brutte-deltakere transport", matstasjoner eller annet vaktmannskap med kommunikasjon. Dersom du er skadet og trenger hjelp er det 30 sanitetsposter langs løypa. Det er både ambulanser, leger og "brutt deltakerbil" tilgjengelig.

Buss brutte løpere fra Rena
Det går buss fra Birkenkontoret på Rena til Lillehammer ca kl. 10.00, 13.00 og 17.30.

Buss brutte løpere fra Kvarstad
Det går buss fra Kvarstad ca kl 12.00, 14.00, 16.00 og 17.00

Hvor fraktes du?
Ryttere som bryter før og på Skramstadsetra anmodes om å returnere til Rena. Det er ikke mulig med returtransport fra Skramstadsetra så lenge rittet pågår, såfremt det ikke er en alvorlig skade. 

Til og med Djuposet er det satt opp transport for brutte ryttere til Rena. Ryttere som bryter frem til Djuposet blir transportert til Birkenkontoret, Fabrikkveien 2, Rena. Det samme gjelder sykkelen som oppbevares på Rena inntil du tar kontakt for å avtale utlevering.

Ryttere som bryter fra Bringbu og resten av løypa blir transportert til Lillehammer. Vi ber alle ryttere ta seg frem til nærmeste hovedoppsamlingsplass for raskest mulig transport til mål. Oppsamlingsplassene er på; Bringbu, Kvarstad, Elgåsen og Sjusjøen (krysset ved Nordsetervegen).

Ryttere med skader og tekniske problemer kan plukkes opp i de deler av løypa hvor det er mulig med biltransport. De som bryter i terrengparti må komme seg til nærmeste veg dersom det er mulig. Noe ventetid må påregnes.

Arrangør tar ansvar for sykler for deltakere som transporteres til sykehus. Sykler merkes med gul lapp og kan hentes ved bagasjeutleveringen i mål. Disse syklene leveres bare ut til personer som kan legitimere seg. Bagasjeutleveringen stenger kl. 21.00 lørdag.

Uavhentede sykler utleveres  i Håkons Hall frem til kl. 21.00 lørdag og søndag kl. 10.00 – 15.00

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera