Meny
Tilbake
16.04.2013 14:28 - oppdatert 02.09.2016 10:52

Bagasje og sykkelparkering Birkebeinerrittet

Bagasjeinnlevering
Bagasje innleveres i Rena sentrum (Sømoen, P-plass bak Åmot kulturhus).

Bagasjeutlevering
Bagasjen utleveres ved Håkons Hall etter målgang.

Bagasjehåndtering
Ved dårlig vær deles det ut plastsekk til bagasjen ved startnummerutdelingen. Vi anbefaler deg å benytte plastsekken, da unngår du våt bagasje.

Merkelapper for bagasje blir utlevert i startnummerposen. Deltakerne er selv ansvarlig for merking og innlevering av bagasje.

  • Bagasjetransport fra Rena til Lillehammer er inkludert i startkontingenten.
  • All transport av bagasje skjer på eget ansvar.

Sykkelparkering
Det er gratis sykkelparkering etter målgang. Syklene blir tatt vare på i eget avsperret område og de er forsikret mot tyveri. Sykkelparkeringen stenger kl. 21.00.

Etter målgang velger du om du vil ha med deg sykkelen selv eller sette fra deg sykkelen i selvbetjent sykkelparkering (følg skilt). NB! Det er ikke mulig å ta med sykkelen inn i Håkons Hall og vi oppfordrer alle til å bruke sykkelparkeringen.

Velger du selvbetjent sykkelparkering setter du fra deg sykkel etter anvisninger fra vakter. Startnummer på sykkel brukes for å identifisere eier og sykkel. Ved utlevering av sykkelen må du ha med dokumentasjon på at det er din sykkel. Bruk deltaker- eller startkort på papir eller App, sekkelapp, håndleddsarmånd eller bagasjelapp.

Sykkelspyling
Det er sykkelspyling i målområdet.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera