Meny
Tilbake
12.04.2013 13:02 - oppdatert 08.12.2017 09:37

Tidtaking Birken Skifestival

Tidtaking

  • Birkebeinerrennet: Det er mattestart med unntak av: Kvinner og Menn Elite, samt menn i pulje 1 starter på startskudd.
  • FredagsBirken ski: Det er mattestart med unntak av pulje 1 og pulje 5 som starter på startskudd.
  • HalvBirken ski, Ingalåmi 15 (med og uten tid) og 30 km , StafettBirken og UngdomsBirken ski: Alle starter på startskudd.
  • Ingalåmi 5 km Jubileumsmarsj: Ingen brikke, ingen tidtaking.

Tidtakerbrikke
Tidtaking foregår ved hjelp av Pro Chip tidtakerbrikke som du får utlevert ved startnummerutdelingen.Brikken  bæres på venstre ankel, og så langt ned som mulig på beinet. Sjekk ved nummerutdelingen at du har fått riktig startnummer og brikke! Uten brikke eller ved feil bruk av brikke blir det ingen tid/resultat. For Ingalåmi 15 km uten tidtaking benyttes brikken til å registrere deltagelse.

Brikken må leveres på brikkeavtak etter endt etappe i målområdet. Brutte løpere leverer brikken på nærmeste matstasjon, sanitetspost eller i sekretariatet i HH.
Merk: Deltakere som ikke leverer brikken tilbake blir etterfakturert med kr. 300,-

Resultater
Resultatlister finnes på birkebeiner.no og på Birken Appen. Det er kun uoffisielle resultater som oppgis på arrangementsdagen.

 

Merk spesielt for Birkebeinerrennet

Mellomtider/Merketid

  • Du får mellomtider flere steder i løypa.
  • Du får informasjon om hvilken passeringstid du bør ha for å komme innenfor merketiden i din klasse i mål. Tidene oppgis på elektroniske tavler før matstasjonene på Kvarstad og Sjusjøen.  Merk: Alle tider som oppgis i løypa og ellers på renndagen er uoffisielle.
load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera