Meny
Tilbake
12.05.2014 11:48 - oppdatert 06.06.2017 13:58

Lisens Birkebeinerløpene

Friidrettstinget har innført friidrettslisens for alle friidrettsarrangement i regi av klubber i Norges Friidrettsforbund. Alle som skal delta i Birkebeinerløpene må ha lisens fra og med det året de fyller 13 år og fram til de fyller 80 år, gjelder også utenlandske deltagere.  Alder regnes pr. 31.12.17.  

12-13 åringer
12-åringer som er medlem av lag tilsluttet NIF og NOK er forsikret gjennom idrettsforsikring for barn. Alle skal ha løst lisens (engangs eller helårs) fra og med det året man fyller 13, uavhengig av når på året man er født.

Løse lisens

  • Lisens er ikke inkludert i startkontingenten. Alle som skal delta må løse engangslisens hvis de ikke har helårslisens.
  • Dersom du har helårslisens i Norges Friidrettsforbund ( sjekk lisensliste her ) registrerer du ditt lisensnummer (medlemsnummer) på Min Side
  • Lisens kan løses ved påmelding, etterbestilles på Min Side eller i sekretariatet ved startnummerutdelingen fredag og lørdag

Priser lisens

  • UngdomsBirken løp (13-16 år) kr. 20,-
  • HalvBirken løp, Birkebeinerløpet, Birken fjellmaraton og UltraBirken løp kr. 50,-

Det er utøver (foresattes) eget ansvar å ha løst lisens. Utøvers klubber skal kontrollere at alle har lisens ved påmelding.

Lisensforsikringen er tilpasset friidrettsutøvere. Engangslisens har forsikringsdekning for akutte skader under løpet det er løst lisens for. Utgifter til undersøkelse, behandling og operasjon av akutte skader herunder lege, medisiner, fysioterapi og kiropraktor blir dekket ved godkjent forsikringsskade. Helårslisens dekker utøver også på trening. Begge forsikringer har en behandlingsgaranti - en frist for oppstart av undersøkelse og behandling.

Helårslisens
Medlemmer i norske friidrettsklubber som er mellom 13 og 80 år kan kjøpe årslisens og vil da være forsikret på trening og i samtlige friidrettsarrangement i Norge og andre land de deltar.

Skader under arrangement
Dersom du har blitt skadet under Birkebeinerløpet må skaden meldes direkte til forsikringsselskapet Ved spørsmål ring Idrettens skadetelefon 02033.

load articles
Generalsponsor:
Webkamera
Webkamera